Ami a munkánkat vezérli

Megközelítésmódunkban a szervezetfejlesztés a folyamat fejlesztés, vezetés fejlesztés, a HR tanácsadás és a személyes hatékonyság fejlesztésének komplex egységbe szervezése, mellyel a szervezet egészét támogatjuk a változásban, fejlődésben megerősítésen alapuló, megoldásközpontú megközelítéssel.

Amire büszkék vagyunk

 

  • Minőség, integritás és újítás

Az alapítás óta arról vagyunk ismertek, hogy az ügyfeleinkkel bizalomra és kölcsönös tiszteletre építjük a munkánk. Az együttműködő, friss és eltökélt megközelítésünk képessé tesz minket arra, hogy értékes stratégiai betekintést és irányt nyújtsunk. Úgy véljük, hogy a legjobb megoldások közös megkeresése a legösszetettebb problémát is képes kisimítani.

 

  • Szakmai műhely

Fontos érték nálunk a legfrissebb nemzetközi szakmai trendek ismerete, munkatársaink folyamatos képzése és saját fejlesztésű szakmai módszerek Partnereink igényeire való kifejlesztése. A Maidan-ban a fiatal szakemberek is valódi szakmai kihívásokkal dolgozhatnak, aminek eredményeként Partnereink szakmailag friss, energikus, saját igényeikre kialakított programoknak lehetnek a részesei.

Vezérelveink

 

Tradiciónk az új utak keresése. Többféle szakmai irányzatot és "iskolát" ismerünk, amelyek különböző kombinációját alkalmazzuk munkáink során. Ugyanakkor minden esetben hűek maradunk szakmai vezérelveinkhez:

 

  •  Partnerség

Munkánk során olyan kapacsolatot építünk ki, amely teret ad  a közös gondolkodásnak, támogatásnak a szervezet kölönböző szintjein.

 

  •  Szakmaiság

Csak olyan tanácsadói, fejlesztési feladatokat vállalunk el, amelyhez garantálni tudjuk Partnereink számára a megfelelő tapasztalatot, kipróbált szakmai tudást.

 

  • Egyediség

Minden cégben vannak hasonlóságok, lehet tapasztalatokra támaszkodni, de sablonokra nem! Mined céget önálló, egyedi szervezetként kezelünk.

 

  • Felelősség

Igyekszünk minden helyszetben tisztába lenni a lehetőségekkel és veszélyforrásokkal és erről Partnereinket nyíltan és őszintén tájékoztatni.

 

 

 

 

Újdonságok

Hasonlóan Különbözünk Program - együttműködés fejlesztés másképp

 

Vezetői elvonulás - különleges programunk vezetőknek, tulajdonosoknak!

Kalmár Elvira ügyvezetőnk 2010 dec. 4-e óta az Szervezetfejlesztők Magyarországi Társaságának elnöke.

Kapcsolatfelvétel

Kérdéseivel, vagy konzultációs időpont egyeztetés esetén hívja a

 

+ 36 30 655 95 49 számot, vagy rendelkezésére áll az online kapcsolatfelvétel lehetősége is.

News

New online Internet access

 

OD World Summit 2010 in Budapest

 

Read more about our latest news.

Contact and appointments

To contact us with any questions or to make an appointment please call

 

+36 30 655 95 49 or use our contact form.